Kedi Kısırlaştırma Fiyatları - Kedi Kısırlaştırma Kaç TL?

Aslına bakarsanız bu sorunun sabit olarak bir tek cevabı yok, çünkü bahsi geçen hangi şehir veya semt olduğu kadar karar hangi veterinere karar verdiğiniz de fiyatın belirlenmesinde önemli oynuyor.

Hatta şöyle de düşünebiliriz, Anadolu'nun köylerindeki ev kiraları ile İstanbul'un görece olarak daha elit bölgelerindeki ev kiraları arasındaki fark kedi kısırlaştırma fiyatlarında en belirleyici ana etken olmaktadır. Ben Tekirdağ ili bazında konuşacak olursam eğer, 2023 yılına girmeden hemen önce sorduğumda 500 TL ile 750 TL arasında olacağını söylemişlerdi. Sonrasında Şubat ayında kendi 7 aylık dişi kedimi kısırlaştırdığımda ise 1000 TL gibi bir ücret istedi veteriner benden; erkek kediler için kısırlaştırma ücretinin ne olduğu hakkında çok bir fikrim yok ama aralarında çok fark olmayacaktır sanırım. Yani büyük ihtimalle yaşadığınız yere göre azalıp çoğalan bir fiyat mekanizması olmakla birlikte kedi kısırlaştırma ücreti şimdilik 1000 TL ile 3000 TL arasında değişecektir.

Aslında kısırlaştırma işlemi, kedilerin ve hatta köpekler de dahil olmak üzere bir çok hayvanın sağlığı açısından çok önemli bir konu olduğu için bir çok Avrupa ülkesinde ve Amerika'da bu işlemi ücretsiz olarak yapan hayvan klinikleri de mevcut ve biz kendi ülkemizde hala kedi kısırlaştırma fiyat soruları sormakla meşgulüz, çünkü Türkiye'de henüz böyle bir oluşum yok; eğer denk gelirseniz lütfen bana da bildirin ki ben de buradan herkese anlatmış olayım.

Daha önceki makalelerimizde kedilerin neden kısırlaştırılması gerektiğini, kısırlaştırılmazlarsa ne gibi problemler olabileceğini, ameliyatsız kedi kısırlaştırma gibi geçici ve stabil olmayan teknikleri konuşmuştuk. Eğer siz de bir kedi sahibiyseniz bu yazılarımıza da göz atarak aklınıza takılan bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Umuyorum ki Kedi Kısırlaştırma Fiyatları - Kedi Kısırlaştırma Kaç TL? isimli yazımız işinize yaramıştır ve sizin açınızdan bilgilendirici olmuştur. İsterseniz şu yazılarımıza da göz gezdirmeyi düşünebilirsiniz: